Skip to content

Lajmet

14/06/2024

Misioni i shitjës

 5 Kompani anëtare të Shoqatës PePeKo janë në një mision të rëndësishëm të shitjeve në Zvicër, duke filluar me takime të suksesshme me Maestral dhe R&M në Zurich. Duke vazhduar...

MË SHUMË
23/04/2024

Eventi ” Përceptimi i konsumatorëve për prodhimet vendore”

Eventi “Përceptimi i konsumatorëve për produkte vendore”, organizohet nga Shoqata e Përpunuesve të Pemëve dhe Perimeve të Kosovë –“PePeKo” dhe mbështetet nga PPSE, projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe...

MË SHUMË
04/04/2024

Fillon Fushata “PjataGjelbër”! 🌱🍽

Shoqata PePeKo në bashkëpunim me projektin ”Fuqizimi i Veprimit Lokal për Klimën”, i financuar nga Agjencia Austriake për Zhvillim (ADA) me fonde nga Bashkëpunimi Austriak për Zhvillim (ADC) në Kosovë...

MË SHUMË

This website is supported by the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) commissioned by the German Federal Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ) to implement the “Economic promotion to stabilize the labour market in Kosovo” project. The content of this website represents the opinions of the author(s) and is not necessarily representative of the position of the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

2018 PePeKo. All Rights Reserved