Skip to content

Pepeko organizon me sukses Konferencën e II-të Rajonale

Në një hap të rëndësishëm drejt forcimit të bashkëpunimit ndërkufitar në bujqësi dhe agrobiznes, Shoqata Pepeko organizoi me sukses Konferencën e saj të Dytë Rajonale. E mbajtur nën temën “Potenciali i Bashkëpunimit Ndërkufitar në Bujqësi dhe Agrobiznes”, konferenca bashkoi aktorë kyç nga Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, përfshirë përfaqësues të ministrive, shoqatave kombëtare, të kompanive përpunuese dhe fermerë.

Gjatë kësaj konference, Shoqata Pepeko paraqiti raportin sektorial të vitit 2022-2023 me titullin “Studimi i sektorit të përpunimit të pemëve dhe perimeve në Kosovë”. Tjetër raport që u prezantua ishte edhe ai i Shoqatës Organika me temën “Bashkëpunimi Ndërkufitar”. Ngjarja u u realizua në kuadër të projektit “Enterpreneurship Promotion” të financuar nga Giz Kosova.

This website is supported by the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) commissioned by the German Federal Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ) to implement the “Economic promotion to stabilize the labour market in Kosovo” project. The content of this website represents the opinions of the author(s) and is not necessarily representative of the position of the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

2018 PePeKo. All Rights Reserved