Skip to content

SHOQATA E PËRPUNUESVE TË PEMËVE DHE PERIMEVE TË KOSOVËS

Kush jemi ne?

Pepeko është shoqatë jo-qeveritare që mbron interesat e kompanive vendore për përpunimin e pemëve dhe perimeve, me qëllim të zhvillimit të industrisë përpunuese që të ndihmojë në zhvillimin ekonomik të Kosovës.

MË SHUMË

Hulumtime

PePeKo kryen dhe publikon hulumtime në sektorin e perpunimit të pemëve dhe perimeve në Kosovë për të ndihmuar kompanitë në këtë fushë

Hulumtime PePeKo

Shoqata Pepeko ka një histori të gjatë kushtuar hulumtimit të përpunuesve të pemëve dhe perimeve në Kosovë.

MË SHUMË

Hulumtime Vendore

Hulumtimet vendore të Pepeko kanë rëndësi të madhe për të kuptuar dhe adresuar sfidat dhe mundësitë në sektorin bujqësor.

MË SHUMË

Hulumtime Ndërkombëtare

Ofrojnë një perspektivë më të gjerë rreth sfidave dhe mundësive që kanë bizeneset që mirren me përpunimin e pemëve dhe perimeve.

MË SHUMË

Bashkohuni me ne

“Green Plate Day”

3 Prill 2024 "Sheshi i Lidhjes" Prizren 5 Prill 2024 "Sheshi i Qytetit" Suharekë 10:00 - 17:00 NA KONTAKTONI
fruit

Produkti i sezonës

Trangujt turshi janë një lloj ushqimi që konsumohet më tepër gjatë sezonës së vjeshtës dhe dimrit. Përveç shijes së veçantë që ata ofrojnë, trangujt janë të pasur me minerale dhe me vitamina si K, A dhe C, të cilat funksionojnë si probiotikë. Gjithashtu, lëngu i trangujve turshi shërben si një katalizator për imunitetin tuaj.

Lajmet e fundit

14/06/2024

Misioni i shitjës

 5 Kompani anëtare të Shoqatës PePeKo janë në një mision të rëndësishëm të shitjeve në...

MË SHUMË
23/04/2024

Eventi ” Përceptimi i konsumatorëve për prodhimet vendore”

Eventi “Përceptimi i konsumatorëve për produkte vendore”, organizohet nga Shoqata e Përpunuesve të Pemëve dhe...

MË SHUMË
04/04/2024

Fillon Fushata “PjataGjelbër”! 🌱🍽

Shoqata PePeKo në bashkëpunim me projektin ”Fuqizimi i Veprimit Lokal për Klimën”, i financuar nga...

MË SHUMË

This website is supported by the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) commissioned by the German Federal Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ) to implement the “Economic promotion to stabilize the labour market in Kosovo” project. The content of this website represents the opinions of the author(s) and is not necessarily representative of the position of the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

2018 PePeKo. All Rights Reserved