Skip to content

Speca Turshi

Specat turshi përveç që kanë një shije të mirë janë edhe antioksidues natyral.

Respektivisht, specat turshi e ruajnë vitaminën C edhe gjatë procesit të fermentimit.

Gjithashtu gjatë këtij procesi krijohet acidi laktik natyral që e ndihmon sistemin tretës.

Andaj, cilësohet edhe si ushqim i pasur me proteina dhe karbohidrate që mund të përdoret edhe si pjatë anësore!

This website is supported by the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) commissioned by the German Federal Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ) to implement the “Economic promotion to stabilize the labour market in Kosovo” project. The content of this website represents the opinions of the author(s) and is not necessarily representative of the position of the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

2018 PePeKo. All Rights Reserved