Skip to content

Misioni i shitjës

 5 Kompani anëtare të Shoqatës PePeKo janë në një mision të rëndësishëm të shitjeve në Zvicër, duke filluar me takime të suksesshme me Maestral dhe R&M në Zurich. Duke vazhduar takimet me përfaqësuesit e Spar Supermarkt Gjergjaj & Co në Basel dhe R.B Import Export GmbH në Riehen, diten e djeshme filluan me takimet tek Peja Products dhe Kosova Market 2 në Gjermani.
Pjesëmarrja në këtë mision shitjesh në Zvicër dhe Gjermani ofron një shans të jashtëzakonshëm për kompanitë e eksportit nga Kosova për të eksploruar tregje të reja dhe për të identifikuar klientë potencialë. Kjo mundësi jo vetëm që do të ndihmojë në zgjerimin e bazës së klientëve, por gjithashtu do të lejojë ndërtimin e marrëdhënieve të reja dhe partneritete me profesionistë të biznesit dhe liderë të industrisë në Zvicër dhe Gjermani.
Këto vizita janë mundësuar nga partneriteti i shoqatës së Përpunuesëve të Pemëve dhe Perimeve (PEPEKO) dhe Caritas Switzerland in Kosovo përmes programit “#EREA

This website is supported by the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) commissioned by the German Federal Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ) to implement the “Economic promotion to stabilize the labour market in Kosovo” project. The content of this website represents the opinions of the author(s) and is not necessarily representative of the position of the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

2018 PePeKo. All Rights Reserved