Skip to content

Trangujt Turshi

Trangujt turshi janë një lloj ushqimi që konsumohet më tepër gjatë sezonës së vjeshtës dhe dimrit. Përveç shijes së veçantë që ata ofrojnë, trangujt janë të pasur me minerale dhe me vitamina si K, A dhe C, të cilat funksionojnë si probiotikë. Gjithashtu, lëngu i trangujve turshi shërben si një katalizator për imunitetin tuaj.

This website is supported by the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) commissioned by the German Federal Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ) to implement the “Economic promotion to stabilize the labour market in Kosovo” project. The content of this website represents the opinions of the author(s) and is not necessarily representative of the position of the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

2018 PePeKo. All Rights Reserved