Skip to content

Rrepë e Kuqe Turshi

Rrepa e kuqe turshi ka një shije interesante, të ëmbël dhe të mprehtë. Gjithashtu, është e pasur me kalcium dhe me vitamin K.

Organizmi i njeriut e pranon më lehtë rrepën e kuqe turshi sepse është e pasur me fibra si dhe ka pak kalori.

This website is supported by the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) commissioned by the German Federal Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ) to implement the “Economic promotion to stabilize the labour market in Kosovo” project. The content of this website represents the opinions of the author(s) and is not necessarily representative of the position of the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

2018 PePeKo. All Rights Reserved