Skip to content

Reçel Vishnje

Reçeli i vishnjes ka një shije unike që balancon ëmbëlsinë e sheqerit me thartësinë natyrore të
vishnjeve.

Ky lloj i reçelit mund të shërbej si mbushje apo shtojcë për ushqime të tjera.

Gjithashtu është një burim i vitaminanës C si dhe mineraleve si kaliumi.

This website is supported by the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) commissioned by the German Federal Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ) to implement the “Economic promotion to stabilize the labour market in Kosovo” project. The content of this website represents the opinions of the author(s) and is not necessarily representative of the position of the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

2018 PePeKo. All Rights Reserved