Skip to content

Lulelakra Turshi

Lulelakra Turshi mund të kombinohet lehtë me ushqime të tjera.

Në përgjithësi, ju mund të hani lulelakrën turshi gjatë çdo sezone.

Por është shumë e rëndësishme ta konsumoni atë gjatë vjeshtës dhe dimrit, sepse ndihmon në
largimin e toksinave nga sistemi tretës dhe në forcimin e sistemin imunitar.

This website is supported by the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) commissioned by the German Federal Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ) to implement the “Economic promotion to stabilize the labour market in Kosovo” project. The content of this website represents the opinions of the author(s) and is not necessarily representative of the position of the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

2018 PePeKo. All Rights Reserved