Skip to content

Eventi ” Përceptimi i konsumatorëve për prodhimet vendore”

Eventi “Përceptimi i konsumatorëve për produkte vendore”, organizohet nga Shoqata e Përpunuesve të Pemëve dhe Perimeve të Kosovë –“PePeKo” dhe mbështetet nga PPSE, projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe implementohet nga Swisscontact në Kosovë.
Ngjarja do të mbahet të Mërkurën, më datë 24 Prill 2024 në Klan Arena, në Prishtinë, duke filluar nga ora 09:30.
Konfirmoni pjesëmarrjen tuaj, deri të Premtën me datë 20 Prill 2024, në emailin: [email protected] apo në numrin e telefonit: 049868157

This website is supported by the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) commissioned by the German Federal Ministry of Economic Cooperation and Development (BMZ) to implement the “Economic promotion to stabilize the labour market in Kosovo” project. The content of this website represents the opinions of the author(s) and is not necessarily representative of the position of the Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

2018 PePeKo. All Rights Reserved