FOTEG FAIR 2019 ISTANBULL/TURKEY

2019-Mar-07 01.00.00. tek 2019-Mar-10 01.00.00. (UTC)

Prishtinë, Kosovo

Event registration not yet started.

Panairi Foteg 2019 Stamboll

Panairi Foteg organizohet në qytetin e stambollit duke filluar nga data 07  deri me 10 Mars 2019.

Në këtë panair do të prezantohen këto sektorë: Teknologjia e përpunimit, Paketimi, adetivë të ndryshëm, Siguri ushqimore dhe Higjienë.

Where

PePeKo
Tringë Smajli
    Prishtinë 10000
    Kosovo
+383 49 868 157
info@pepeko.org

When

From 2019-Mar-07 01.00.00.
To 2019-Mar-10 01.00.00.

Organizer

PePeKo
+383 49 868 157
info@pepeko.org

Social Stream