Lajme & Vështrime

Takim për planifikimin e vitit 2020

Hartim Gashi
janar 2020 — 102 views

Takim pune

Hartim Gashi
janar 2020 — 103 views

Aktiviteti: Krijimi i strategjisë për çasje në tregjet e Evropës

Hartim Gashi
janar 2020 — 114 views

Trajnimi: "Sëmundjet dhe dëmtuesit te kultura e specit"

Hartim Gashi
janar 2020 — 138 views

Punëtori rreth çështjeve të eksportit

Hartim Gashi
janar 2020 — 112 views

NJOFTOHU

Participo në rrjetet tona sociale.

Archives