Lajme & Vështrime

Takim për planifikimin e vitit 2020

Hartim Gashi
janar 2020 — 436 views

Takim pune

Hartim Gashi
janar 2020 — 449 views

Aktiviteti: Krijimi i strategjisë për çasje në tregjet e Evropës

Hartim Gashi
janar 2020 — 436 views

Trajnimi: "Sëmundjet dhe dëmtuesit te kultura e specit"

Hartim Gashi
janar 2020 — 540 views

Punëtori rreth çështjeve të eksportit

Hartim Gashi
janar 2020 — 426 views

NJOFTOHU

Participo në rrjetet tona sociale.

Archives