Lajme & Vështrime

Workshopi "Analiza SWOT për eksportin e pemëve dhe perimeve të përpunuara dhe të ngrira"

Hartim Gashi
dhjetor 2019 — 587 views

Misioni i shitjes në Gjermani

Hartim Gashi
dhjetor 2019 — 503 views

NJOFTOHU

Participo në rrjetet tona sociale.

Archives