Lajme & Vështrime

Intervista në emisionin "Mirëmëngjesi Kosovë"

Hartim Gashi
shtator 2019 — 1354 views

Puna në teren: Këshilla në prodhimin e perimeve

Hartim Gashi
shtator 2019 — 821 views

Takim me ATk: Përmirësimi i politikave fiskale në sektorin e bujqësisë

Hartim Gashi
shtator 2019 — 754 views

Takim me Odën Ekonomike: Diskutim rreth hulumtimit të politikave fiskale

Hartim Gashi
gusht 2019 — 894 views

Shpallje: Angazhimi i Zyrtari për Komunikim

Administrator
korrik 2019 — 587 views

Rishpallje: Aplikim për pozitën Agronom

Administrator
korrik 2019 — 795 views

"Kampanja Lobuese dhe Fuqizimi i rolit të shoqatës PePeKo"

Hartim Gashi
shkurt 2019 — 1052 views

"Zagreb-Kroaci" - Vizitë përpunuesve të pemëve dhe perimeve

Administrator
nëntor 2018 — 1001 views kroaciapemëperime

Panairi SIAL-IT 2018 në "Paris-Francë"

Administrator
tetor 2018 — 1099 views panairparissail-it

"Budapest-Hungari" - Vizitë përpunuesve të pemëve dhe perimeve

PePeKo
tetor 2018 — 1110 views pemëperime

"Strumicë-Maqedoni" Vizitë përpunuesve të pemëve dhe perimeve

Administrator
korrik 2018 — 1010 views

NJOFTOHU

Participo në rrjetet tona sociale.

Archives