Lajme & Vështrime

Manual i Prokurimit

Hartim Gashi
dhjetor 2021 — 103 views prokurimi

Storie suksesi - Ananas Impex sh.p.k

Hartim Gashi
dhjetor 2021 — 123 views Ananas ImpexStorie suksesiSuccess story

Promovimi i eksportit në KB Krusha

Hartim Gashi
dhjetor 2021 — 110 views eksportexportKB Krusha

Nje udhezues se si te eksportohen me sukses produktet ne Bashkimin Evropian nga Kosova

Hartim Gashi
dhjetor 2021 — 107 views guideudhezues

Njoftim për fermerët

Hartim Gashi
mars 2020 — 1107 views

Takim: Problemet dhe vështirësitë e kontraktimit

Hartim Gashi
mars 2020 — 1103 views

Tryeza e rrumbullakët 2019

Hartim Gashi
mars 2020 — 1166 views

Intervistë për emisionin BUJKU

Hartim Gashi
mars 2020 — 1527 views

Takimi vjetor i bordit

Hartim Gashi
shkurt 2020 — 1090 views

Takim për planifikimin e vitit 2020

Hartim Gashi
janar 2020 — 1133 views

Takim pune

Hartim Gashi
janar 2020 — 1093 views

Aktiviteti: Krijimi i strategjisë për çasje në tregjet e Evropës

Hartim Gashi
janar 2020 — 1125 views

Trajnimi: "Sëmundjet dhe dëmtuesit te kultura e specit"

Hartim Gashi
janar 2020 — 1325 views

Punëtori rreth çështjeve të eksportit

Hartim Gashi
janar 2020 — 1070 views

Workshopi "Analiza SWOT për eksportin e pemëve dhe perimeve të përpunuara dhe të ngrira"

Hartim Gashi
dhjetor 2019 — 1453 views

Misioni i shitjes në Gjermani

Hartim Gashi
dhjetor 2019 — 1141 views

Pjesëmarrës në panairin "AGROKOS"

Hartim Gashi
nëntor 2019 — 1258 views

Mysafir në emisionin "Start up"

Hartim Gashi
tetor 2019 — 1319 views

Trajnimi: "Sëmundjet dhe dëmtuesit e prodhimtarisë së specit"

Hartim Gashi
tetor 2019 — 1704 views

Trajnimi: "Procedurat e Brendshme të Prokurimit, Financave dhe Burimeve njerëzore"

Hartim Gashi
tetor 2019 — 1278 views

NJOFTOHU

Participo në rrjetet tona sociale.

Archives